Na Bahamima 43 osobe stradale u naletu uragana Dorijan

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Sep.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Bahamima 43 osobe stradale u naletu uragana Dorijan

Na Bahamima su u nedavnom naletu uragana Dorijan stradale 43 osobe, saopštile se danas tamošnje vlasti. U prethodnom bilansu je bilo 30 mrtvih, ali su vlasti izrazile strahovanje da bi broj žrtava mogao da bude veći. Operacije spasavanja su nastavljene. Dorijan kao vesnik katastrofa klimatskih promena Dorijan je pogodio Bahame kao uragan pete kategorije s udarima vetra koji su bili do 185 kilometara na sat. Uragan koji je oslabio, sinoć je pogodio obalu američke savezne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tramp: Da nije bilo mene, broj žrtava uragana "Dorijan" bi bio veći

Izvor: Blic, 07.Sep.2019

Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da bi broj žrtava uragana "Dorijan" na Bahamima bio mnogo veći da nije bilo njegove pomoći, piše "Indipendent".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.