Izvor: RTS, 14.Okt.2020, 20:32

Mitropolija: Amfilohije stabilno, parametri zapaljenja u blagom padu

Današnji nalazi Mitropolita Amfilohija pokazali su da su parametri zapaljenja izazvani koronavirusom u blagom padu, vesti su koje su stigle iz Kliničkog centra Crne Gore, saopštila je Mitropolija crnogorsko primorska.
U saopštenju se ističe da je, kao i prethodnih dana opšte stanje mitropolita Amfilohija stabilno sa svim vitalnim parametrima - bez povišene telesne temperature, dobrom saturacijom, krvnim pritiskom i pravilnim radom srca.
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />"U borbi sa koronavirusom važi ona narodna izreka - strpljen spašen. Mitropolit se osjeća dobro i moli se za zdravlje, isceljenje i spasenje svih. Pod stalnim je ljekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak", navodi se u saopštenju.
Nadajući se dobrim vestima i narednih dana Mitropolija će, dodaje se, nastaviti sa redovnim informisanjem javnosti o toku oporavka mitropolita Amfilohija, zahvaljujući svima na brizi, ljubavi i molitvama koje dolaze iz svih krajeva sveta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.