Milanović: Dajemo Oreškoviću 24 sata da smeni Crnoju

Izvor: RTS, 27.Jan.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović: Dajemo Oreškoviću 24 sata da smeni Crnoju

Predsednik opozicionog SDP-a Zoran Milanović izjavio je da je njegova stranka premijeru Tihomiru Oreškoviću dala 24 sata da smeni ministra branitelja Miju Crnoju, a ako to ne učini SDP će u Saboru pokrenuti postupak za opoziv ministra.
SDP će pokrenuti inicijativu za opoziv Crnoje, rekao je Zoran Milanović na vanrednoj konferenciji za novinare uoči sednice Sabora.
"Nadam se da je kolegama iz Mosta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jasno koga su doveli na vlast u Hrvatskoj i ovo nije slučajno. Ovo je obrazac koji će se ponavljati, taj čovek, ako je bio u ovome što se navodi, mora biti smenjen od gospodina Oreškovića odmah i mi mu dajemo 24 sata, u protivnom ćemo pokrenuti inicijativu u Saboru za njegov opoziv i izglasavanja nepoverenja, koja verovatno neće proći", rekao je Milanović.
Ministar branitelja je pre nego što je izabran na tu poziciju rekao da će tražiti izrdu registra "agresora i izdajnika", a potom su mediji obelodanili niz drugih afera poput one da je u biografiji lažirao adresu kao i da je ležao u Remetincu zbog fizičkog nasilja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SDP dao Oreškoviću 24 sata da smeni Crnoju

Izvor: Blic, 27.Jan.2016

Predsednik opozicionog SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas da je njegova stranka premijeru Tihomiru Oreškoviću dala 24 sata da smeni ministra branitelja Miju Crnoju, a ako to ne učini SDP će u Saboru pokrenuti postupak za opoziv ministra...SDP će pokrenuti inicijativu za opoziv Crnoje, rekao...

Nastavak na Blic...

Ultimatum: 24 sata za smenu Crnoja

Izvor: Vostok.rs, 27.Jan.2016

27.01.2016. -..Predsednik opozicionog SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas da je njegova stranka premijeru Tihomiru Oreškoviću dala 24 sata da smeni ministra branitelja Miju Crnoju, a ako to ne učini SDP će u Saboru pokrenuti postupak za opoziv ministra...SDP će pokrenuti inicijativu za opoziv...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.