Migranti izazvali velike požare kod Velike Kladuše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2020, 09:58

Migranti izazvali velike požare kod Velike Kladuše

Migranti su u ponedeljak na području Velike Kladuše izazvali velike požare u dva napuštena objekta, što nije retka pojava u ovom gradu na krajnjem severozapadu BiH, potvrdili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, preneo je sarajevski portal Klix.

"To su incidenti u kojima je došlo do paljenja smeća i guma. Vatrogasci su brzo reagovali i ugasili požare, tako da objekti nisu u potpunosti izgoreli. Oni inače pale vatru u napuštenim objektima i halama, tako da se često dešavaju takvi incidenti", rekli su iz MUP-a USK.

Objekti u kojima su migranti izazvali požare navodno su Lovački dom Glinica i Agrokomerc.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MIGRANTI NAPRAVILI HAOS U VELIKOJ KLADUŠI: Palili gume i smeće, pa izazvali velike požare

Izvor: Kurir, 19.Maj.2020

Migranti su u ponedeljak na području Velike Kladuše izazvali velike požare u dva napuštena objekta, što nije retka pojava u ovom gradu na krajnjem severozapadu BiH, potvrdili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.