Medojević vraćen u bolnicu, ostaje na praćenju

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević vraćen u bolnicu, ostaje na praćenju

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević zadržan je, zbog ranije evidentirane slabosti i malaksalosti, u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici radi daljeg praćenja, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Foto: MONDO/Dragana Todorović Ilustracija

Iz Kliničkog centra navode da je Medojević stabilnih vitalnih parametara.

Medojević je danas iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu prevezen u Klinički centar zbog pogoršanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zdravstvenog stanja, nakon što je pre dva dana bio vraćen iz bolnice kada mu je prvi put pozlilo.

Medojević je uhapšen u noći sa 29. na 30. novembar i od tada štrajkuje glađu.

Medojević vraćen u zatvor

On je zbog odbijanja da svedoči u nekoliko predmeta osuđen na dva puta po dva meseca zatvora.

Zbog novog slučaja "Glosari", gde je reč o farmaceutskoj mafiji u Crnoj Gori, preti mu još jedna kazna zatvora od dva meseca, jer je tokom ispitivanja napustio sudnicu i rekao da će svedočiti kada mu skinu poslanički imunitet.

U Podgorici je zbog hapšenja Medojevića Demokratski front sinoć održao protest, a najavljen je novi za sredu, 12. decembar, u svim gradovima Crne Gore.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.