Međunarodni zvaničnici sa maskama na sastanku u Sarajevu

Izvor: RTS, 20.Jan.2020, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni zvaničnici sa maskama na sastanku u Sarajevu

Zbog problema sa zagađenjem vazduha u Sarajevu niz visokih međunarodnih zvaničnika i ambasadora sastao se sa premijerom Kantona Sarajevo Edinom Fortom, simbolično noseći maske, prenosi "Kliks".
Britanski ambasador Metju Fild pozitivno je na Tviteru ocenio saastanak, ali je dodao da su potrebne odlučnije mere, prenosi Kliks.

"Važni razgovori danas između Kantona Sarajevo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i međunarodnih partnera o kvalitetu vazduha. Preduzimaju se dobri koraci, ali su odlučnije radnje potrebne na svim nivoima", napisao je Fild.
Pre sastanka, neformalna grupa građana Sarajeva je u parku ispred Vlade KS organzovala mirne proteste zbog velikog zagađenja vazduha u glavnom gradu BiH.
Kako prenosi Kliks, skupu je prisustvovalo pedesetak građana, a na fotografijama se vidi kako oni, ali i međunarodni zvaničnici, nose maske za lice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasadori na sastanak sa premijerom kantona Sarajevo sa gas maskama

Izvor: Danas, 20.Jan.2020

Zbog problema sa zagađenjem vazduha u Sarajevu niz visokih međunarodnih zvaničnika i ambasadora sastali su se danas s premijerom Kantona sarajevo Edinom Fortom i njegovim saradnicima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.