Mediji: Nestašica zaštitnih maski u Hrvatskoj

Izvor: B92, 24.Feb.2020, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Nestašica zaštitnih maski u Hrvatskoj

U apotekama širom Hrvatske vlada nestašica zaštitnih maski, zbog velike ražnje usled panike koja je zavladala zbog mogućnosti širenja novog koronavirusa.

To piše zagrebački portal "Indeks".

U Hrvatskoj još nema potvrde o zaraženim osobama, a u 14-dnevnom karantinu su učenici iz škola u Puli, Splitu i Omišu, koji su boravili u Italiji.

Veletrgovine zaštitnim maskama snabdevaju prvenstveno bolnice, a među građanima je takođe velika tražnja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Iz Gradske apoteke Zagreb za Indeks su rekli da je pražnja za maskama povećana u poslednjih nekoliko sedmica i da maski u apotekama trenutno nema.

Ana Soldo, predsednica Hrvatske apotekarske komore, međutim, kaže da nemaju zvanične informacije o nedostatku maski, ali da nezvanične govore o njihovoj nestašici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestašica zaštitnih maski u Hrvatskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2020

ZAGREB - U apotekama širom Hrvatske vlada nestašica zaštitnih maski, zbog velike potražnje usljed panike koja je zavladala zbog mogućnosti širenja novog virusa korona, piše zagrebački portal Index.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.