Medijana traži ulične zabavljače

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jul.2013, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medijana traži ulične zabavljače

U petak, 12. jula od 20 sati u Parku svetog Save posetioci će moći da prisustvuju audiciji za umetnike koji će ovog leta ulepšavati i uveseljavati niške ulice. Na konkurs za “ulične zabavljače” koji je raspisala opština Medijana, mogli da se prijave slikari, muzičari, plesači, glumci, žongleri, mađioničari i klovnovi. Umetnici će, kako je račeno iz ove opštine, nakon “lagane” audicije, dobiti dozvolu da nastupaju na ulicama, trgovima, u parkovima i drugim javnim površinama.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nišlije slušaju muzičare "sa sertifikatom"

Izvor: B92, 12.Jul.2013

U Parku svetog Save u Nišu večeras su predstavljeni učesnici konkursa za ulične zabavljače..."Pred publikom i članovima žirija svoje umetničke veštine i znanja pokazalo je desetak izvođača koji će od Opštine Medijana dobiti sertifikate, obezbeđenu lokaciju i eventualnu zaštitu Komunalne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.