Marko i Marija se čituljom oprostili od majke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko i Marija se čituljom oprostili od majke

Deca Slobodana Miloševića i Mire Marković velikom čituljom oprostili su se od svoje majke.

Čitulja je objavljena na celoj strani podgoričkog lista Pobjeda u kojoj navode da je njihova majka umrla "u izbeglištvu u Moskvi".

"Naša mama Mira Marković umrla je u izbeglištvu u Moskvi u 77. godini 14. aprila. Očajni Marko i Marija Milošević", piše u tekstu čitulje, prenosi RTCG.

Mira Marković umrla je u Moskvi od upale pluća, gde je živela od 2003. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine i gde je 2010. godine dobila azil, pošto je bila u bekstvu od pravosudnih organa Srbije, koji su za njom raspisali poternicu u okviru istrage za zloupotrebe sa dodelom državnih stanova 2000. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.