Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manji sukob policije i migranata kod graničnog prelaza Maljevac

U blizini graničnog prelaza Maljevac, između BiH i Hrvatske, danas popodne je izbio manji sukob policije i migranata, ali nije bilo povređenih ni uhapšenih osoba.

Do sukoba je došlo kada su dva migranta pokušala da pređu granicu, ali ih je policija sprečila u tome, javili su sarajevski mediji. Posle intervencije policije, migranti su se grupisali ne jedno mesto.

Na graničnom prelazu Maljevac trenutno se nalazi blizu 400 migranata koji žele preći granicu BiH >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << s Hrvatskom, dok su migranti koji su juče stigli na granični prelaz Izačić vraćeni u prihvatne centre, potvrdila je za Klix.ba portparol Granične policije BiH Sanela Dujković.

U Bihaću su za večeras najavljeni novi protesti, a građani traže od nadležnih državnih institucija da se zaustavi dalji dolazak migranata u taj grad.

Takođe se traži da se pripremi lokacija za smeštaj migranata, ali izvan centra Bihaća, te da im se onemogući slobodno kretanje gradskim ulicama licima bez ikakvih dokumenata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sukob migranata i policije na granici između BiH i Hrvatske

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2018

U blizini graničnog prelaza Maljevac, između BiH i Hrvatske, danas popodne je izbio manji sukob policije i migranata, ali nije bilo povređenih ni uhapšenih osoba...Do sukoba je došlo kada su dva migranta pokušala da pređu granicu, ali ih je policija sprečila u tome, javili su sarajevski mediji...Posle...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.