Majka pokojnog Davida: Ne znam gde je Davor

Izvor: Mondo, 31.Dec.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka pokojnog Davida: Ne znam gde je Davor

Suzana Radanović, majka pokojnog Davida Dragičevića i nekoliko destina Banjalučana okupili su se večeras u dvorištu Hrama Hrista Spasitelja u ovom gradu.

Foto: Mondo/Siniša Stanić

Ona je pred okupljenim sugrađanima i novinarima dala kratku izjavu u vezi Davora Dragičevića.

"Ne znam gde je on, nije se javio", rekla je ona i potom otišla da zapali sveću.

Banjalučka policija potvrdila je danas da, nakon sinoćnjih događaja u Banjaluci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << traga za pet osoba, zbog sumnje da su počinil krivična dela i prekršaje.

Saznajemo da se radi o Davoru Dragičeviću, Steli Milanović, Aleksandru Gluviću, Stefanu Blagiću i Njegošu Tomiću i da policija za njima traga zbog sinoćnjih događanja u Banjaluci kada je nekoliko osoba privedeno u policijskoj akciji u centru grada, nakon protesta i protestne šetnje grupe ''Pravda za Davida'' i velikog broja građana.

Davor Dragičević, otac 21-godišnjeg Davida čija smrt skoro godinu dana nije razjašnjena, a koji je predvodio sinoćni protest u Banjaluci, je poslednji put viđen sinoć dok se sa nekoliko osoba kretao od Trga Krajine prema džamiji Ferhadija.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Davora nisam čula, ne znam gde je"

Izvor: B92, 31.Dec.2018

Suzana Radanović, majka stradalog Davida Dragičevića, i pripadnici grupe "Pravda za Davida" okupili su se u centru Banjaluke. Oni su u Sabornom hramu Hrista Spasitelja zapalili sveće.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.