Mađarska, krijumčario u kombiju 31 migranta

Izvor: RTS, 29.Jul.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska, krijumčario u kombiju 31 migranta

Mađarski državljanin star 54 godine koji je kombijem prevozio 31 ilegalnog migranta priveden je u Polgaru, gradu na istoku Mađarske, saopštila je okružna policija.
Službenici Carinske i poreske uprave pokušali su da zaustave kombi zbog nasumične provere tereta na auto-putu M3, ali vozač je pokušao da pobegne.
Nakon što je prisiljen da se zaustavi u gradu, 29 muškaraca i dva dečaka pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su u prostoru za tovar, saopštili su službenici, prenosi MTA.
Putnici nisu imali lična dokumenta ni putne isprave. Njih 29 tvrdilo je da su avganistanski državljani, a dvojica indijski.
Vozač iz Budimpešte osumnjičen je za krijumčarenje ljudi.
U interesu istrage, policija je odbila da obelodani sa teritorije koje zemlje su migranti ušli u Mađarsku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarska: Vozač kombija uhapšen zbog krijumčarenja 31 osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2019

Mađarski državljanin star 54 godine koji je kombijem prevozio 31 ilegalnog migranta priveden je u Polgaru, gradu na istoku Mađarske, saopštila je danas okružna policija...Službenici Carinske i poreske uprave pokušali su da zaustave kombi zbog nasumične provere tereta na autoputu M3, ali vozač...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.