MASAKR U ZAGREBU: Ubio bivšu ženu, njenog partnera i četvoro dece

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2019, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASAKR U ZAGREBU: Ubio bivšu ženu, njenog partnera i četvoro dece

Policija je potvrdila da je večeras u 21,30 sati primila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba. Na mestu događaja, u kući u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba Zagrebačka policija pronašla je večeras tela šest osoba u novozagrebačkom naselju Kajzerica, a prema prvim informacijama, za muškarcem koji se povezuje sa zločinom intenzivno se traga.Hrvatski mediji pišu da se radi o porodičnom nasilju u kom je muškarac ubio bivšu ženu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i njenog novog partnera, a među ubijenima je i četvoro dece. Peto dete, mala beba, je ranjeno i nalazi se u dečjoj bolnici.Pročitajte još: STRAVIČAN SNIMAK IZ ŠPANIJE: Srpski državljanin prerezao vrat zemljaku pred zaprepaštenim turistima (VIDEO)Policija je potvrdila da je večeras primila dojavu od građana o pucnjavi na području Novog Zagreba, prenela je Hina. Na mestu događaja, u kući u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba.Sumnja se na ubistvo vatrenim oružjem, potvrđeno je Hini u policiji. Za muškarcem koji se dovodi u vezu s ubistvima intenzivno se traga na celom zagrebačkom području.Građani svedoče o snažnom prisustvu policije na zagrebačkim ulicama, kao i na svim ključnim lokacijama u gradu. Policijski službenici su naoružani dugim cevima.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriven identitet šestorostukog ubice iz Zagreba

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2019

ZAGREB - U Novom Zagrebu u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šestorostruko ubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.