Linta: Ukidanje izbegličkog statusa loše po raseljene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linta: Ukidanje izbegličkog statusa loše po raseljene

Predsednik Koalicije udruženja izbeglica Miodrag Linta rekao je danas da je preporuka UNHCR-a o ukidanju izbegličkog statusa raseljenih iz Hrvatske tokom devedesetih loša i da je ta koalicija poslalo pismo visokom komesaru UN-a za izbeglice Antoniju Guterešu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukidanje izbegličkog statusa loše po raseljene

Izvor: Beta, 04.Apr.2014

BEOGRAD, 4. aprila 2014. (Beta) - Predsednik Koalicije udruženja izbeglica Miodrag Linta rekao je u petak da je preporuka UNHCR o ukidanju izbegličkog statusa raseljenih iz Hrvatske tokom 1990-ih loša i da je ta koalicija poslala pismo visokom komesaru UN za izbeglice Antoniju Guterešu...Linta je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.