Krvavi obračun rođaka - sve zbog oraha!

Izvor: BKTV News, 02.Jun.2017, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvavi obračun rođaka - sve zbog oraha!

Dvojica rođaka su se posvađala oko stabla oraha, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će se ovako sve završiti.

Dragiša Cvijanović (59) iz Šipraga kod Kotor Varoša uhapšen je u četvrtak veče zbog sumnje da je sa dva hica iz pištolja ubio daljeg rođaka Radoslava Cvijanovića (41), pišu Novosti.

Zločin se dogodio oko 21.40 ispred kafe bara "Letnikovac" u Šipragama. Kako saznaju "Novosti", obojica su bila pod dejstvom alkohola, a ubistvo je prethodila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << svađa između njih. Prvo su se zavadili pre podne, da bi se sukob nastavio i naveče kada je Radoslav izudarao Dragišu, koji je otišao kući po pištolj i vratio se u "Letnikovac" i prema Radoslavu ispalio dva hica iz pištolja. Oba metka pogodila su ga u predelu grudnog koša.

Obračun turskih vlasti i medija: Uhapšena dva opoziciona novinara!

U PU Banjaluka navode da je nakon ranjavanja Radoslav davao znake života i komšije su ga odvezle u Dom zdravlja u Kotor Varošu gde je, nakon prijema, podlegao. Dragiša je pobegao s mesta zločina i policija ga je pronašla i uhapsila u njegovoj kući.

"Izvršen je uviđaj i pronađen je pištolj kojim je ubistvo izvršeno. Sa lica mesta izuzeti su tragovi koji su upućeni na veštačenje, dok je telo žrtve prevezeno u Zavod za sudsku medicinu RS radi obdukcije", rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Meštani Šipraga pričaju da je do svađe došlo jer je Dragiša navodno posekao stablo oraha u Radoslavovoj šumi.

Saobraćajka u Novom Sadu: Na licu mesta vidljivi tragovi krvi, dva muškarca teže povređena!

"Pre podne su sedili ispred jedne trgovine i zavadili se oko stabla oraha. Pili su celi dan i u međuvremenu su bili na zboru u susednoj Grabovici da bi po povratku u Šiprage otišli u "Letnikovac" gde su se ponovo zavadili i potukli. Dragiša je nakon toga otišao kući, vratio se s pištoljem i pred više svedoka je pucao u Radoslava", kažu meštani, dodajući da su bili šokirani jer niko nije mogao da pretpostavi da će se svađa pretvoriti u krvavi obračun.

Oni kažu da ni Radoslav ni Dragiša nisu oženjeni, niti imaju decu.

"Radoslav je dobar čovek. Živeo je s majkom i bavio se poljoprivedom. Ima dva brata i jedan živi i radi u Kotor Varošu, a drugi u Sloveniji. Dragiša je pre više od deset godina dao otkaz u "Železnicama RS" i od tada nije radio ništa. Živeo je od očeve penzije i po selu su ga zvali "Ležimir". Njemu je jedan brat poginuo u ratu, dok drugi radi u Kotor Varošu", tvrde meštani Šipraga.

Poznati političar napušta stranku i formira novi politički pokret!

Porodiuce u sukobu

Porodice Dragiše i Radoslava Cvijanovića i ranije su se međusobno sukobljavale. Stariji meštani Šipraga prisećaju se da je Dragišin otac Neđo svojevremeno bio u zatvoru jer je sekirom udario i zamalo nije ubio Radoslavovog deda, odnosno svog strica.

"To je bilo pre više od dvadeset godina, ali moguće je da je i to uticalo na sukob između njih", kažu meštani.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.