Kontrolno saslušanje šefova bezbednosnih službi

Izvor: B92, 31.Dec.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kontrolno saslušanje" šefova bezbednosnih službi

Odbor za bezbednost i odbranu obavio je u ponedeljak kontrolno saslušanje čelnika bezbednosnih službi i nadležnih ministara CG, prenele su Vijesti.

Saslušanje je o oblicima hibridnog rata protiv Crne Gore.

Odluka o "kontrolnom saslušanju" doneta je na prethodnoj sednici, glasovima članova Odbora iz vladajuće koalicije, a poštu je napustili članovi opozicionog Demokratskog fronta - Andrija Mandić I Predrag Bulatović.

Kako se navodi, biće saslušani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Peruničić, direktor Uprave policije Veselin Veljović, ministri odbrane i unutrašnjih poslova Predrag Bošković i Mevludin Nuhodžić i generalni direktor obaveštajno bezbednosnog direktorata Miljan Perović.

Sednica će biti održana u prostoriji za razmatranje materijala označenih stepenom tajnosti.

Mandić i Bulatović su nakon napuštanje sednice Odbora ranije danas izjavili da su to učinili jer se na njoj nisu pojavili šefovi nadležnih službi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.