Kolinda novinaru: Jeste li ozbiljni ili Radio Mileva?

Izvor: B92, 06.Dec.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolinda novinaru: Jeste li ozbiljni ili Radio Mileva?

Hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović pitali su novinari šta je juče razgovarala sa gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem. Reagovala je burno.

"Uopšteno, o stanju u društvu. Da smo hteli da damo detalje, dali bismo saopštenje. Bio je to lični razgovor", rekla je.

Kako podseća Indeks, ni Bandić nije hteo ranije da odgovori na to pitanje.

Kada su ga pitali koja je bila tema razgovora, rekao je: "Pričali smo o lepom vremenu. Priželjkujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sneg."

Kolindu su novinari pitali i da li bi pomilovala Bandića ako bi bio osuđen.

"Ma dajte molim vas... Jeste li vi ozbiljni novinari ili Radio Mileva? Prihvatite se ozbiljnih pitanja, a ne hipotetike... Svaka osoba u ovoj državi je nevina dok se ne dokaže krivom", rekla je Kolinda, a snimili su reporteri N1 televizije u Dubrovniku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.