Ko je novi počasni konzul Srbije u Belorusiji?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Apr.2023, 07:34

Ko je novi počasni konzul Srbije u Belorusiji?

Diskretno. Bez mnogo detalja. Tako je Vlada Srbije objavila da otvara Konzulat u Belorusiji i ime počasnog konzula u toj zemlji. Informaciju o novim diplomatskim postavljenjima, mediji su preneli iz kratkih odluka Vlade Srbije, koje je potpisala premijerka Ana Brnabić. U odlukama je navedeno da će novi počasni konzul Srbije u Belorusiji biti Živorad Smiljković. To je sve što se iz zvaničnih dokumenata zna. Nije naveden niti jedan drugi podatak ili, bar kratka, biografija. U rešenju Vlade...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"Diskretno, bez mnogo detalja": Ko je novi počasni konzul Srbije u Belorusiji?

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2023

Diskretno. Bez mnogo detalja. Tako je Vlada Srbije objavila da otvara Konzulat u Belorusiji i ime počasnog konzula u toj zemlji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.