Knežević objavio deveti snimak razgovora o korupciji

Izvor: RTS, 14.Okt.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević objavio deveti snimak razgovora o korupciji

Predsednik "Atlas Grupe", Duško Knežević, objavio je kratku verziju devetog po redu razgovora sa Nenadom Vujoševićem, sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva na temu postojanja navodne korupcije u crnogorskom tužilaštvu.
Duško Knežević je najnoviji audio snimak objavio u danu kada je Nenad Vujošević doveden iz pritvora na drugo saslušanje u Specijalnom tužilaštvu.

Na prvom saslušanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon hapšenja, Vujošević je negirao da je uzimao novac od Kneževića za podmićivanje tužilaca.
Vijesti su objavile transkript ovog kratkog razgovora i dodaju da je Knežević najavio da će kompletan snimak razgovora sa Vujoševićem objaviti u sredu, 16. oktobra.
Nakon što je Knežević zapretio da će objaviti snimak razgovora, Vujošević ga je zamolio da to odloži i da izostavi njega iz razgovora.
Knežević mu na to kaže da mora da objavi upravo to, rekavši da je reč o "fukarizmu".
Vujošević ga dalje ubeđuje da je "ovaj čovek (Ivica Stanković) mrtav on ide, znači samo mene da zapališ".
Uprkos ubeđivanju da je Stanković "mrtav", odnosno da mu mandat ističe i da za, kako kaže, desetak dana neće imati više nikakvih ingerencija, Knežević kaže: "Korupcija tamo u onome, da se zna da ste me tri godine reketirali".
Vujošević, međutim, kaže da ga nisu reketirali, već da su Kneževiću pomagali, a biznismen odgovara: "Pa jeste pomagali za pare ništa za poljupce, svaki put ste dolazili i tarifu određivali".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.