Kapetanu Draganu ugrađen stent?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapetanu Draganu ugrađen stent?

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, nakon 24 sata provedenih u Kliničkom centru u Splitu zbog problema sa srcem, vraćen je u zatvor.

- Vasiljković je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja primljen u bolnicu gde su mu urađene detaljne pretrage. Kada je sve završeno, rekao mi je da je dobro i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem - rekla je za "Vesti" njegov advokat Slađana Čanković.

Kapetan Dragan je hitno primljen u bolnicu u Splitu nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što su čuvari primetili da mu je loše. Odmah je alarmiran dežurni lekar koji je Vasiljkovića uputio na hitan prijem u bolnicu.

Neki beogradski mediji su preneli da mu je ugrađen stent, ali Čanković nije želela da potvrdi ovu informaciju.

Damir Romac, portparol splitskog Županijskog suda i sudija koji bi trebalo 20. septembra da sudi Vasiljeviću zbog optužbi za ratni zločin takođe nije želeo da iznese više detalja.

- Sve je urađeno po pravilima, a šta će dalje da bude, u ovom trenutku ne mogu da predviđam - rekao je Damir Romac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kapetan Dragan napustio bolnicu

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2016

U četvrtak pred zoru Kapetan Dragan imao lakši srčani udar i odmah je prebačen u bolnicu gde mu je ugrađen stent KAPETAN Dragan napustio je u petak Kliničko-bolnički centar u Splitu i prebačen je u svoju zatvorsku ćeliju na Bilicama. Javio se svom advokatu Slađani Čanković...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.