Kacin: Dobra vest za Hrvatsku i susede

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kacin: Dobra vest za Hrvatsku i susede

Poslanik Evropskog parlamenta Jelko Kacin izjavio da je preporuka Evropske komisije da Hrvatska postane članica EU 1. jula 2013, "prava vest" za Hrvatsku i njene susede koja pokazuje da EU nastavlja sa širenjem.

"Ja sam kao potpredsednik delegacije Evropskog parlamenta za zemlje jugoistočne Evrope posebno radostan jer se čini da će Crna Gora dobiti datum za početak pregovora, dok će Srbija dobiti najmanje status kandidata, čime će BiH biti okružena zemljama koje imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << evropsku budućnost," naveo je Kacin u saopštenju.

Mirel: Nema novih uslova za Srbiju

EK: Hrvatska u EU 2013. godine (VIDEO)

Kosor: Isplati se savladati sve prepreke za EU!

Ovo je prava vest za Hrvatsku, za sve njene susede, ceo Zapadni Balkan, Evropsku uniju i širu Evropu, istakao je on.

"EU nastavlja sa širenjem. Ovo će biti veliki podstrek za sve druge zemlje u regionu i to je veliki izazov za građane Hrvatske, koji moraju to veliko poverenje Evropske unije da potvrde na referendumu," dodao je Kacin.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.