Jadrolinijin trajekt udario u rivu, ima povređenih

Izvor: Mondo, 20.Jun.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadrolinijin trajekt udario u rivu, ima povređenih

Jadrolijin trajekt Ston nasukao se tokom uplovljavanja u luku Sućuraj na Hvaru. Povređene dve osobe.

Foto: MONDO, Lana Stošić ilustracija

  Havarija se dogodila na redovnoj trajektnoj liniji Drvenik - Sućuraj u 12,35 sati, prilikom uplovljavanja u luku Sućuraj, a trajekt se pri tom nasukao.

Kako su kazali putnici koji su bili na trajektu, trajekt je prvo udario u rivu, odbio se, a potom se nasukao na obalu, prenosi hrvatski Indeks.

Haos u Veneciji: Kruzer udario u brod (VIDEO, FOTO)

Automobili su s nasukanog trajekta na rivu izlazili unazad.

U nesreći su povređene dve osobe.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Havarija na Hvaru: Trajekt se nasukao u luci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019

Trajekt udario u luku na Hvaru, dve osobe lakše povređene..Na redovnoj trajektnoj liniji Drvenik - Sućuraj, prilikom uplovljavanja, iz zasad nepoznatih razloga, popodne je došlo do nasukavanja trajekta Ston u samoj luci i pritom su dve putnice lakše povređene...Prilikom incidenta nije došlo do...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.