Izveštaj protiv šest osoba zbog napada na Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj protiv šest osoba zbog napada na Vučića

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač rekao je da je MUP RS podneo Specijalnom tužilaštvu izveštaj protiv četiri poznata i dva nepoznata lica u vezi sa napadom na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima u julu prošle godine, prenose banjalučki mediji.

"S obzirom na to da na nivou BiH, Direkcija za koordinaciju policijskih tela i Tužilaštvo BiH, nisu ništa uradili u vezi s tim pitanjem, podneli smo izveštaj 1. aprila", rekao je Lukač u završnoj reči >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o Izveštaju Ministarstva unutrašnjih poslova RS o radu za 2015. godinu, prenose banjalučke "Nezavisne novine".

On je rekao da javnost nije ranije obaveštena o podnošenju izveštaja jer su u dogovoru sa Specijalnim tužilaštvom prikupljane dodatne informacije.

Premijer Srbije napadnut je u julu prošle godine nakon komemoracije žrtvama zločina u Srebrenici.

Vučića je, prvo verbalno, a zatim i kamenicama, napala grupa ljudi u Potočarima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukač: Izveštaj protiv ššest osoba zbog napada na Vučića

Izvor: RTS, 13.Apr.2016

. Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač rekao je da je MUP RS podneo Specijalnom tužžilaštvu izvešštaj protiv četiri poznate i dve nepoznate osobe u vezi sa napadom na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima u julu proššle godine, prenose banjalučki mediji.

Nastavak na RTS...

Izveštaj protiv šest osoba zbog napada na Vučića

Izvor: B92, 14.Apr.2016, 08:31

Banja Luka -- MUP RS podneo Specijalnom tužilaštvu izveštaj protiv četiri poznata i dva nepoznata lica u vezi s napadom na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima...To je saopštio ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač..."S obzirom na to da na nivou BiH Direkcija za koordinaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.