Hvar: Jako nevreme, poplave i pijavica VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hvar: Jako nevreme, poplave i pijavica VIDEO

Hvar -- Jako nevreme sa obilnim padavinama pogodilo je u utorak hrvatsko ostrvo Hvar, zbog čega su brojne kuće i riva bili poplavljeni.

Do 22 sata hrvatski vatrogasci su 15 puta ispumpavali podrume, apartmane, ugostiteljske i trgovačke objekte, a pao je i deo zida hotela Amfora, preneli su hrvatski mediji.

Kako se navodi, nevreme je nabacilo veliku količinu kamenja i šodera na cestu, zbog čega su hitne službe imale dosta posla.

Najviše kiše palo je u periodu između 17 i 20 sati, kada je palo stotinjak litara kiše po kvadratnom metru.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Pijavica kod Hvara, poplavljene kuće, pao deo zida hotela

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2018

Jako nevreme sa obilnim padavinama pogodilo je u utorak hrvatsko ostrvo Hvar, zbog čega su brojne kuće bile poplavljene...Do 22 sata hrvatski vatrogasci su 15 puta ispumpavali podrume, apartmane, ugostiteljske i trgovačke objekte, a pao je i deo zida hotela "Amfora"...Huge #waterspout between Vis...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.