Hrvatski vojnici helikopterom išli u krivolov!?

Izvor: Mondo, 22.Nov.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski vojnici helikopterom išli u krivolov!?

Hrvatski vojnici iz vazdušne baze u Divuljama otišli su nakon redovne obuke vojnim helikopterom u krivolov na vepra na Dinari.

Foto: MONDO

To danas prenose hrvatski mediji uz ocenu da se radi o skandalu o kome javnost nije bila obaveštena. Taj incident desio se u martu ove godine.

Skandal vojske SAD: Pilot ubija pevajući

Ministarstvo odbrane saopštilo je da nije smatralo da o tome treba izvestiti javnost, prenosi Index.hr. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Greškom ubio kolegu lovca, pa sebi oduzeo život

Protiv pripadnika Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva koji su to napravili podignuta je optužnica, a kako prenosi sajt oni su sami snimili lov na vepra.

Kako se navodi, zahvaljujući baš tom snimku i izjavama koje su dali u vojnoj policiji protiv njih je podignuta optužnica.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SKANDAL U HRVATSKOJ Vojnici završili obuku i helikopterom otišli u krivolov na vepra

Izvor: Blic, 22.Nov.2018

Hrvatski vojnici iz vazdušne baze u Divuljama u martu ove godine otišli su nakon redovne obuke vojnim helikopterom u krivolov na vepra na Dinari, prenose hrvatski mediji uz ocenu da se radi o skandalu o kome javnost nije bila obaveštena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.