Hrvatski sveštenik: Đavo želi da nas razori!

Izvor: Mondo, 29.Sep.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski sveštenik: Đavo želi da nas razori!

U moru budalaština, evo nove! Katolički sveštenik poručio da "rat protiv Srba još traje", da Hrvatska ne treba da podržava istopolne brakove, migrante... "Đavo želi da nam razori porodicu", smatra.

Foto: Dan Kitwood/Guliver/Getty Images

Biskup Vlado Košić održao je danas govor u Šibeniku povodom dana tog primorskog grada, braneći hrvatske borce i osuđujući skidanje ploče sa ustaškim pokličem "Za dom spremni" u Jasenovcu, a imao je i svoje viđenje glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << problema hrvatskog društva - naravno da je đavo tu umešao prste!

Evo šta kaže ovaj katolički sveštenik, prema čijem uverenju rat JOŠ TRAJE!

"Domovinski rat (tako se u Hrvatskoj naziva oružani sukob u bivšoj Jugoslaviji, prim. aut.) bio je pravedan, odbrambeni rat od srpske agresije i još nije završen. On se i dalje vodi, mada drugim sredstvima, podmetanjima i iskrivljavanjima istine. Potrebno je to iskoreniti i nastaviti da se borimo za istinu i slobodu celog naroda u zemlji. Kako? Ne smemo da dopustimo gaženje žrtve hrvatskih branilaca koji su dali svoje živote i zdravlje za našu domovinu, kako Hrvatsku tako Bosnu i Hercegovinu. Spomen-ploče se uklanjaju kao da se branioci nisu borili za svoju domovinu", rekao je Košić, aludirajući na skidanje ploče u Jasenovcu, prenos hrvatski mediji", poručio je biskup, očigledno aludirajući na uklanjanje sramne ploče u Jasenovcu.

Prema njegovim rečima, sve je to maslo đavola!

"Moć đavola je u optužbama i sejanju zla u srca ljudi i u neprestanom podmetanju i širenju dezinformacija u svetu. Danas se sotona kamuflirao u mnogim, i to najuticajnijim medijima, koji su u Hrvatskoj više protivhrvatski nego hrvatski, budući da ne šire istinu o hrvatskoj istoriji, niti dopuštaju da se pročisti hrvatska sadašnjost", rekao je ovaj katolički sveštenik.

Đavo je, dodaje, glavni krivac što nestaju osnovne porodične vrednosti:

"Žele da ukinu razlike između muškarca i žene. Cilj je zavesti mlade da bi se stvorio novi poredak i društvo bez Boga i porodice. Đavo želi da razori porodicu i to je postavio kao svoj cilj. S obzirom da je Hrvatska katolička zemlja, zar nije najnormalnije da se sledi primer hriršćanske Poljske, a ne da se Hrvatsku gura među zemlje koje su legalizovale istospolne brakove, pobačaj, droge, migrante koji su nasilni prema hrišćanskoj kulturi?!", poručio je Košić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.