Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2022, 09:37

Hrvatski ministar finansija podneo ostavku

Vlada Hrvatske je saopštila da njen potpredsednik i ministar finansija Zdravko Marić odlazi iz vlade i da će premijer Andrej Plenković za novoga ministra predložiti Marka Primorca, javila je agencija Hina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATSKA DOBIJA NOVOG MINISTRA FINANSIJA Kolindin savetnik za privredu među najozbiljnijim kandidatima

Izvor: Blic, 06.Jul.2022

Hrvatski premijer Andrej Plenković trebalo bi danas, nakon sednice užeg kabineta vlade, da predstavi vladajućoj većini budućeg ministra finansija, pošto je Zdravko Marić podneo ostavku na tu funkciju, izveštavaju hrvatski mediji.

Nastavak na Blic...

Plenković o ostavci ministra finansija: Marić će sutra objasniti razloge

Izvor: Danas, 06.Jul.2022

Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da je odlazeći ministar finansija Zdravko Marić tokom više od šest godina dao veliki doprinos vladi i da će on sutra objasniti zašto je podneo ostavku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.