Hrvatski ministar Vulinu: Idi, bre, pa se leči!

Izvor: Mondo, 01.Apr.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski ministar Vulinu: Idi, bre, pa se leči!

Hrvatski ministar branitelja uputio oštru i uvredljivu poruku srpskom ministru Aleksandru Vulinu posle Vulinove reakcije na izjavu premijera Hrvatske Zorana Milanovića o Šešeljevom povratku u Hag.

Foto: screenshot/Youtube

Ministar branitelja PredragMatić komentarisao je navode Vulinao tome da Vlada Hrvatske sprovodi kampanju preko Ante Gotovine, i da bi Milanović trebalo da pita Srbe proterane u “Oluji” da li je “Gotovina bio anđeo”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Matić je na to kazao da su ga iz njegovog kabineta uputili da ne daje komentare, ali da će on na ovakve Vulinove izjave, kao i na Šešeljevo paljenje hrvatske zastave reći samo: Idi, bre, pa se leči!, prenosi hrvatski RTL.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.