Hrvatska: Nova vlada 16 resora, Boris Milošević potpredsednik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 14:35

Hrvatska: Nova vlada 16 resora, Boris Milošević potpredsednik

Nova hrvatska vlada imaće 16 mnistarstava i četiri potpredsednika vlade, od kojih je jedan Boris Milošević iz Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS).

Potpredsednici nove vlade biće i Davor Božinović, Zdravko Marić i Tomo Medved.

Iako je bilo najavljeno da će Andrej Plenković po dobijanju mandata za sastav nove vlade, danas na Pantovčaku saopštiti sastav budućeg kabineta, on to nije učinio, već odložio za posle sastanka stranačkih organa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Nova vlada će imati manje ministarstava jer će, rekao je Plenković, neki resori biti spojeni, preneli su hrvatski mediji.

Plenković je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Zoranom Milanovićem najavio da će konstitutivna sednica sabora biti održana u sredu, 22. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova vlada Hrvatske imaće 16 resora, Milošević potpredsjednik

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2020

ZAGREB - Nova hrvatska vlada imaće 16 mnistarstava i četiri potpredsjednika vlade, od kojih je jedan Boris Milošević iz Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS).

Nastavak na Nezavisne Novine...

MANJA OD PRETHODNE Plenković otkrio koliko će nova vlada Hrvatske imati ministarstava

Izvor: Blic, 16.Jul.2020

Hrvatski mandatar Andrej Plenković izjavio je da će nova vlade Hrvatske biti manja nego prethodna i imati 16 ministarstava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.