Hotel Miločer ponovo prima goste od 9. februara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel "Miločer" ponovo prima goste od 9. februara

BUDVA - Poznati hotel "Miločer" na budvanskoj rivijeri, koji posluje u sastavu singapurske kompanije "Aman rizorts", ponovo ne radi zbog izvođenja radova na izgradnji regionalnog vodovoda i goste će početi da prima od 9. februara, potvrđeno je u ovoj kompaniji.

Hotel je, nakon dvogodišnje rekonstrukcije i svečanog otvaranja krajem prošle godine, primio goste tokom novogodišnjih praznika, kad je u njemu boravilo desetak, uglavnom inostranih turista. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

U ovom ekskluzivnom hotelu, koji je bio letnjikovac dinastije Karađorđevića, cena boravka u zimskom periodu kreće se od 400 do 500 evra po osobi dnevno, a najskuplji je bivši apartman kraljice Marije koji se iznajmljuje za 600 evra dnevno.

Tokom leta, cene boravka u "Miločeru" biće veće i kretaće se od 550 do 750 evra dnevno po osobi, najavila je uprava hotela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.