Horor: Bratovljevu suprugu izbo nožem

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: Bratovljevu suprugu izbo nožem

G. S. (26) iz Širokog Brega pritvoren je zbog sumnje da je u pokušao da ubije bratovljevu ženu, zadavši joj više ubodnih rana u stomak.

Kako Faktor saznaje, incident se dogodio u petak uveče u porodičnoj kući u kojoj osumnjičeni živi sa suprugom i bratom i njegovom ženom.

Iz još neutvrđenih razloga u jednom trenutku je posegnuo za kuhinjskim nožem i bratovljevu suprugu teško povredio kada je ubo u stomak.

Ona je prebačena u bolnicu, a nasilnik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se predao policiji.

"Naložiće se psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, veštačenje koncentracije alkohola i drugih otrovnih supstanci u krvi, biološko veštačenje izuzetih tragova, daktiloskopsko veštačenje, veštačenje povreda, i saslušanje svedoka", potvrdio je portparol Tužilaštva ZHK, piše Faktor.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.