Hapšenje zbog 200 kilograma skanka

Izvor: RTS, 01.Feb.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog 200 kilograma skanka

Dva Albanca uhapšena prilikom pokušaja krijumčarenja 200 kilograma skanka na crnogorsko-hrvatskoj granici. Droga bila sakrivena u posebno napravljenom bunkeru vozila albanskih registarskih oznaka.

Crnogorska policija uhapsila je na graničnom prelazu Debeli brijeg, prema Hrvatskoj, dvojicu albanskih državljana koji su pokušali da prokrijumčare 200 kilograma skanka.

Kako je navela Uprava policije Crne Gore, droga je bila sakrivena u posebno napravljenom bunkeru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozila albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.R., dok se D.B. nalazio na mesto suvozača.

Skank je bio sakriven u posebnom bunkeru u duplom podu vozila, gde su pronađena 199 pakovanja u kojima se nalazilo preko 200 kilograma skanka.

Crnogorska policija je, od početka godine, na graničnom prelazu Debeli brijeg, u dva navrata ukupno zaplenila 32 kilograma skanka, koje su takođe pokušali da prokrijumčare albanski državljani.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Albanci pokušali da prokrijumčare 200 kilograma skanka

Izvor: Press, 01.Feb.2013

Uprava policije Crne Gore je navela da je droga bila sakrivena u posebno napravljenom bunkeru vozila, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.R., dok se D.B. nalazio na mesto suvozača.. Skank je bio sakriven u posebnom bunkeru u duplom podu vozila,  saopštila je crnogorska policija..Kako...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.