HRVATI IZLOŽENI OPASNOSTI od korona virusa: Ministarstvo potvrdilo LOŠE VESTI!

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2020, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI IZLOŽENI OPASNOSTI od korona virusa: Ministarstvo potvrdilo LOŠE VESTI!

Nakon što se koronavirus proširio po svetu postoji opasnost da ova smrtonosna infekcija može zavladati i Balkanom Nakon što se koronavirus proširio po svetu postoji opasnost da ova smrtonosna infekcija može zavladati i Balkanom. Četvoro hrvatskih državljana trenutno se nalazi u Vuhanu, kineskom gradu, epicentru epidemije opasnog virusa.Hrvatsko ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo je ove navode i savetovalo građanima da ne putuju u to područje.Ministarstvo je potvrdilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se četvoro građana nalazi u gradu od 11 miliona ljudi u pokrajini Hubei, prenose hrvatski mediji.Kina je potvrdila 1.287 slučajeva zaraženih novim koronavirusom od 24. januara, dok je broj umrlih od virusa porastao na 41.Više od 1.300 je obolelo, a registrovani su i prvi slučajevi u Evropi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srbin u kineskom "gradu bez ljudi": Nema panike; "Jedva čekam da se vratim kući"

Izvor: B92, 26.Jan.2020, 16:29

Stefan Vojnić (27) iz Beograda, koji se trenutno nalazi u "najopasnijem" gradu na svetu, Vuhanu kaže da ne strahuje od zaraze, ali jedva čeka da se vrati kući...On je već nekoliko dana je u karantinu zbog pojave koronavirusa, a za Tanjug kaže da ne strahuje od zaraze, jer se strogo pridržava svih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.