Grupa Pravda za Davida prekinula koncert Harisa Džinovića

Izvor: RTS, 30.Dec.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa "Pravda za Davida" prekinula koncert Harisa Džinovića

Pripadnici grupe "Pravda za Davida" prekinuli su koncert Harisa Džinovića u Banjaluci, prenosi RTRS.
Nakon održanog skupa na Trgu Krajine, pripadnici grupe su neko vreme hodali ulicama Banjaluke, a na kraju su otišli na parking ispred Muzeja Savremene umetnosti gde je postavljena bina za planirane koncerte.

Tu su uz povike i uvrede prvo prekinuli muziku, nakon čeka su se popeli na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << binu i zabranili održavanje koncerta.
Građani koji su došli na koncert su se razišli.
I gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju uz poruku da su građani uplašeni i da se razilaze, kao i da je sve ovo "žalosno". 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa građana sprečila koncert Harisa Džinovića

Izvor: RTS, 30.Dec.2018

Deo građana koji je prisustvovao protestu "Pravda za Davida" sprečio je održavanje koncerta Harisa Džinovića u Banjaluci, prenosi RTRS. Nakon što su se građani razišli, situacija na Trgu i platou ispred Muzeja, gde je trebalo da bude održan koncert, je mirna. ...

Nastavak na RTS...

BURNO U BANJALUCI, PREKINUT KONCERT HARISA DŽINOVIĆA: Grupa Pravda za Davida oštetila opremu, specijalci rasterali građane (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Dec.2018

Pripadnici grupe "Pravda za Davida" prekinuli su dugo najavljivani koncert Harisa Džinovića u Banjaluci. Na ulice su ponovo izašli i specijalci koji su poručili građanima na Trgu Krajine da se raziđu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.