Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gruevski pobegao u mađarskim diplomatskim kolima

Albanska policija je saopštila da je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji je pobegao iz Makedonije da bi izbegao zatvor, za bekstvo iskoristio mađarsko diplomatsko vozilo.

Navedeno je da je Gruevski "11. novembra prešao u Albaniju preko graničnog prelaza Hani i Hotit da bi zatim prešao u Crnu Goru".

Policija je navela da je Gruevski, koji je vodio Makedoniju od 2006. do 2016, bio u "kolima mađarske ambasade u Tirani, s tablicama CD 1013A".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešena "Misterija Gruevski": Prošvercovali ga Mađari

Izvor: Mondo, 15.Nov.2018

Albanska policija je saopštila da je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji je pobegao iz Makedonije da bi izbegao zatvor, za bekstvo iskoristio mađarsko diplomatsko vozilo...Foto: Tanjug/AP Photo/Boris Grdanoski, file..Navedeno je da je Gruevski "11. novembra prešao u Albaniju preko graničnog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.