Izvor: RTS, 19.Nov.2020, 23:24

Grčke vlasti zaplenile su preko 230 kilograma kokaina

Nakon operacija u regionu Atike, koje su okonačane hapšenjem jednog 38-godišnjaka grčke vlasti zaplenile su preko 230 kilograma kokaina.
Grčka policija veruje da je pošiljku organizovala međunarodna kriminalna organizacija specijalizovana za pošiljke kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. Zaplenjena količina bila je namenjena distribuciji na grčko tržište, prenosi grčka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << agencija ANA.
Operaciju otkrivanja lokacije kokaina koordinisali su Odsek za narkotike iz solunske policije, Američka uprava za borbu protiv droga (DEA) i grčke lučke vlasti, obalska straža. Uhapšeni muškarac nosio je pištolj, mobilni telefon i gotovinu.
Očekuje se da će grčka policija uskoro objaviti detalje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zaplenjeno 230 kilograma kokaina u Grčkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2020

Grčke vlasti zaplenile su preko 230 kilograma kokaina nakon operacija u regionu Atike, koje su okončane hapšenjem jednog 38-godišnjaka, saopšteno je danas...Grčka policija veruje da je pošiljku organizovala međunarodna kriminalna organizacija specijalizovana za pošiljke kokaina iz Latinske Amerike...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.