Grabar-Kitarović o ostavci svog savetnika: To je moralan čin

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar-Kitarović o ostavci svog savetnika: To je moralan čin

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je danas da je njen savetnik za odbranu i nacionalnu bezbednost Vlado Galić "zatražio razrešenje iz moralnih i etičkih pobuda".

Ona je dodala da će prihvatiti ostavku jer je to Galićeva želja, javlja regionalna N1.

Na pitanje novinara ima li Galićeva ostavka ikakve veze s aferom "SMS", hrvatska predsednica je odgovorila: "Prema njegovom razgovoru sa mnom nema. Istraga je istraga, u to se ne mogu mešati".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
O tome da li je Galićeva ostavka priznanje krivice, Grabar-Kitarović je rekla da prema onome što joj je rekao, Galić "nema veze s onim za šta ga optužuju".

- Zahtev za ostavku jeste moralan čin, uopšte o tome neću špekulisati. Ponavljam, reč je o istrazi zatvorenog tipa. Znaće se sve na vreme. Prema onome što je gospodin Galić meni rekao, nema veze s onim za šta ga optužuju - navela je Grabar-Kitarović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.