Gaf nedelje: Kako smo se spasili državnog udara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Dec.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaf nedelje: Kako smo se spasili državnog udara

Ne kaže bez razloga narod naš, strefilo me iznenada k'o državni udar. Na sreću, ovog puta, ideja o tome je postojala samo u glavi jednog novinara, na šta su naseli skoro svi, samo premijer nije. Ne brinite, to je objašnjeno i sekretaru Keriju, verovatno i svim zainteresovanima na OEBS Samitu.

Na sreću, niko nije pitao za generala Lazarevića. To bi već bilo nezgodno, a s obzirom na globalne okolnosti, ni duge cevi nikome nisu zasmetale. Posebno ne Stivenu Sigalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << specijalnom gostu Samita... Pardon, specijalnom gostu Bogoljuba Karića koji je u bekstvu.

Neki bi rekli da sve ovo mogu da objasne samo stručnjaci iz čuvene klinike, ali takav utisak nećemo iznositi, već se samo založiti da odatle, ako je ikako moguće, ne cure papiri...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.