Fajon: Francuska igra prljavu političku igru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Okt.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajon: Francuska igra prljavu političku igru

Poslanica u Evropskom parlamentu Tanja Fajon saopštila je da „Francuska igra prljavu političku igru“ i da je kredibilitet EU narušen zato što Severna Makedonija i Albanija u četvrtak uveče nisu dobile zeleno svetlo za početak pristupnih pregovora sa EU. Fajon je istakla da je „veoma razočarana“ što je Evropski savet propustio još jednu priliku da pokaže da je proširenje bitno i da “održavamo svoja obećanja”. Bez saglasnosti EU o pristupnim pregovorima za Skoplje i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dmitrov: Ako nema koncenzusa, Brisel nam to treba reći

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Okt.2019

Poslanica u Evropskom parlamentu Tanja Fajon saopštila je da "Francuska igra prljavu političku igru" i da je kredibilitet EU narušen.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.