Evropski molitveni doručak u Briselu: Gosti Abazović, Rama i Panderovski

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022, 10:52

Evropski molitveni doručak u Briselu: Gosti Abazović, Rama i Panderovski

Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović danas će, na poziv članova Evropskog parlamenta (EP), prisustvovati Evropskom molitvenom doručku u Briselu, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Abazović će, nakon molitvenog doručka, govoriti na panelu u organizaciji Friends of Europe, gde će uvodna izlaganja imati i predsednici Severne Makedonije Stevo Pendarovski i Albanije Edi Rama.

Iz Vlade su naveli da organizacija Friends of Europe predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedan od vodećih nezavisnih istraživačkih centara u Evropi, koji ima za cilj izgradnju mirne, stabilne i prosperitetne Evrope.

Ovogodišnji Samit Evropska unija-Zapadni Balkan jedan je od vodećih događaja koji se bavi temom Balkana, a koji omogućava inovativnu diskusiju u pogledu budućnosti regiona i razvijanju odnosa sa EU, stoji u vladinom saopštenju dostavljenom medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.