Izvor: RTS, 28.Nov.2020, 22:13

Episkop Joanikije se uspešno oporavio od koronavirusa

Lečenje episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija uspešno je okončano i on je stvorio imunitet na koronavirus, saopšteno je iz Eparhije budimljansko nikšićke.
Nakon sprovedenih kontrolnih laboratorijskoh, dijagnostičkih i fizikalnih pregleda lekari su izrazili zadovoljstvo dobrim opštim stanjem Joanikija i konstatovali da je lečenje uspešno privedeno kraju, navodi se u saopštenju objavljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na sajtu eparhije.

Kako se dodaje, serološkim testom utvrđeno je odsustvo IgM i prisustvo IgG antitela, pa se može reći da je organizam stvorio imunitet na koronavirus.
"Po trenutno važećim epidemiološkim merama zakonski period samoizolacije episkopa Joanikija je istekao, a takođe i period izolacije namenjen za odmor i oporavak koji je određen od strane lekara", navodi se u saopštenju. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Episkop Joanikije se uspešno oporavio od koronavirusa

Izvor: B92, 28.Nov.2020

Lečenje episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija uspešno je okončano...On je stvorio imunitet na koronavirus, saopšteno je večeras iz Eparhije budimljansko nikšićke...Nakon sprovedenih kontrolnih laboratorijskoh, dijagnostičkih i fizikalnih...

Nastavak na B92...

Saopštenje o zdravstvenom stanju Episkopa Joanikija

Izvor: Vostok.rs, 29.Nov.2020, 12:03

Serološkim testom utvrđeno je odsustvo IgM i prisustvo IgG antitijela, te se može reći da je organizam stvorio imunitet na korona virus.. Po trenutno važećim epidemiološkim mjerama zakonski period samoizolacije episkopa Joanikija je istekao, a takođe i period izolacije namijenjen za odmor...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.