Eksplozija na Palama, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2009, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na Palama, nema povređenih

PALE - Na Palama je jutros oko 4.30 časova eksplodirala naprava podmetnuta ispod automobila nekadašnjeg načelnika Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Ivana Šarca, ali niko nije povređen.

Kako je agenciji FoNet rečeno u policiji ova eksplozija dovodi se u vezu sa kriminalnom grupom Đorđa Ždrala, koji je nedavno uhapšen u Nemačkoj i izručen BiH zbog sumnje da je izvršilac ubistva Ljubiše Savića Mauzera.

Procena je da se radi o pretnji Ivanu Šarcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je bio šef policije u vreme kada je prijavljeno nasilje u porodici Đorđa Ždrala.

Ždrale je tada pištoljem u glavu udario svoju suprugu Spomenku koja je bila u osmom mesecu trudnoće, rečeno je FoNetu u policiji.

U subotu je Šarca na ulici izvređao Miroslav Škobo, pripadnik Ždralinog kriminalnog klana što je on odmah prijavio policiji.

Policija demantuje da je Šarac dao bilo kakvu infromaciju o tome da je Ždrale izlazio iz zatvora i vršio krivična dela ubistava, kažu u CJB Istočno Sarajevo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.