Ekshumacija je odala: Otrovala svekrvu insekticidom!

Izvor: S media, 21.Dec.2011, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekshumacija je odala: Otrovala svekrvu insekticidom!

Tužilaštvo u Splitu optužilo je 31-godišnju Tanju Milas za okrutno i podmuklo ubistvo 67-godišnje svekrve Ane Milas. Slučaj je prijavio Anin sin Ivan Milas, inače, lekar, ali tek pola godine nakon njene smrti.

Ona se tereti da svekrvu prošle godine otrovala insekticidom u njihovoj porodičnoj kući u Zmijavcima kod Imotskog. Učinila je to, tvrdi Državno tužilaštvo, kako bi se rešila brige o nepokretnoj ženi, koju je hranila i čistila tri godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Otrov je dala starici s hranom, pa je Ana Milas ubrzo nakon što je pojela obrok umrla.

Slučaj je prijavio Anin sin Ivan Milas, inače, lekar, ali tek pola godine nakon njene smrti. Pokojnicu su ekshumirali, kako bi napravili hemijsko-toksikološku analizu bioloških uzroka. Tanja Milas je negirala da je to učinila.

Medicinski veštak utvrdio je da je Ana Milas umrla nasilnom smrću zbog trovanja karbofuradanom. Otrov je unet preko usta pa je prošao kroz želudac, metabolizirao se u jetri i počeo da se izlučuje preko bubrega.

Otrovne silikonske grudi uznemirile Evropu

Srpkinje, pazite kako i čime se farbate!

Otrov vreba iz čašice

Tanjin suprug Ivan policiji je predao teglu sa otrovom pola godine nakon majčine smrti. Sudiji je rekao da su na dan sahrane njegove majke misteriozno pocrkale mačke uokolo kuće. Detalje mu je otkrio sin. Rekao mu je da je mama otrovala baku jer joj je nešto stavljela u hranu.

Ubila mu majku nakon svađe?

Među supružnicima je početkom godine došlo do svađe, Tanja je otišla, Ivanu je ostavila troje maloljetne djece. Otkrio je da se Tanja o svekrvinoj smrti još iste večeri povjerila prijateljici, a on je zaključio da je otrovana i zatražio ekshumaciju.

(Index.hr)

Foto: Imotski radio

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.