Dvojica pacijenata u Zagrebu nemaju koronavirus

Izvor: RTS, 08.Feb.2020, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica pacijenata u Zagrebu nemaju koronavirus

Nakon obavljenih testova potvrđeno je da dvojica pacijenata koji su primljeni u infektivnu bolnicu "Dr Fran Mihaljević" u Zagrebu nemaju koronavirus.
Stigli su rezultati, nijedan primljeni muškarac u zagrebačku bolnicu nema koronavirus, prenosi Indeks.

Dodaju da je iz bolnice već popodne pušten Kinez koji je došao iz Belgije, a koji je bio u kontaktu sa majkom koja je došla iz Kine.
Hrvatski državljanin koji je do večeras čekao rezultate testiranja bio je mesec dana u Kini, a nakon povratka počeo je da kašlje i dobio povišenu temperatura.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Panika se stišava: Stigli rezultati, pacijenti iz zagrebačke bolnice nemaju korona virus

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2020

Stigli su rezultati, ni jedan od muškarac u zagrebačkoj bolnicu nema korona virus Stigli su rezultati, ni jedan od muškarac u zagrebačkoj bolnicu nema korona virus.Kući je već popodne pušten Kinez koji je došao iz Belgije, a koji je bio u kontaktu s mamom koja je došla...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.