Dva poginula, 12 povređenih u požaru kod Strumice

Izvor: Studio B, 24.Jul.2012, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva poginula, 12 povređenih u požaru kod Strumice

Dva šumara su poginula, a dvanaest osoba je povređeno u šumskom požaru kod Strumice, 200 kilometara istočno od Skoplja, saopštili su lekari.

Stanje jednog od povređenih je kritično, rekla je novinarima Jasminka Čabukovska, direktorka bolnice u Skoplju. Poginuli radnici preduzeća "Makedonija šume" su pokušavali da ugase požar koji je izbio u ponedeljak i brzo se proširio zbog jakog vetra.

Kiša je počela da pada i pomogla vatrogascima da zaustave širenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << požara. Ministar poljoprivrede Ljupco Dimovski rekao je u ponedeljak uveče da je, po izveštajima, vatra podmetnuta, ali je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Ivo Kotevski rekao da policija još ne može da komentariše uzrok požara.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru kod Strumice dva poginula, 12 povređenih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jul.2012

Dva šumara su poginula, a dvanaest osoba je povređeno u šumskom požaru kod Strumice, 200 kilometara istočno od Skoplja, saopštili su u utorak lekari. Stanje jednog od povređenih je kritično, rekla je novinarima Jasminka Čabukovska, direktorka bolnice u Skoplju. Poginuli radnici preduzeća...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Makedonija: Poginulo dvoje u požaru

Izvor: B92, 24.Jul.2012

Skoplje -- Dva šumara su poginula, a dvanaest osoba je povređeno u šumskom požaru kod Strumice, 200 kilometara istočno od Skoplja, saopštili su lekari...Stanje jednog od povređenih je kritično, rekla je novinarima Jasminka Ccabukovska, direktorka bolnice u Skoplju...Poginuli radnici preduzeća...

Nastavak na B92...

Dvoje poginulo u požaru kod Strumice

Izvor: Mondo, 24.Jul.2012

Dva šumara su poginula, a dvanaest osoba je povređeno u šumskom požaru kod Strumice, 200 kilometara istočno od Skoplja, saopštili su danas lekari.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.