Dva nova smrtna slučaja od koronavirusa u BiH, ukupno šest preminulih

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2020, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva nova smrtna slučaja od koronavirusa u BiH, ukupno šest preminulih

U bolnici u Mostaru preminuo je pacijent iz Gruda, a u Republici Srpskoj umrla je starija ženska osoba, čime se broj žrtava od koronavirusa u BiH povećao na šest.

Muškarac iz Gruda (1956) je pre nekoliko dana dovezen na Kliniku za infektivne bolesti bolnice u Mostaru i njegova klinička slika bila je izuzetno teška, zbog čega je bio priključen na respirator.

U BiH su tokom dana potvrđena još četiri slučaja zaraze koronavirusom, pa se broj ukupno obolelelih u BiH povećao na 261.

Na koronavirus danas su pozitivne bile osobe iz Sarajeva, Goražda, Brčkog i Ilijaša.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dva nova smrtna slučaja od korona virusa u BiH, ukupno šest preminulih

Izvor: Danas, 28.Mar.2020

U bolnici u Mostaru preminuo je pacijent iz Gruda, a u Republici Srpskoj umrla je starija ženska osoba, čime se broj žrtava od korona virusa u BiH povećao na šest.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.