Dva dečaka teže povređena od pirotehnike u Hrvatskoj

Izvor: RTS, 02.Jan.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva dečaka teže povređena od pirotehnike u Hrvatskoj

Desetogodišnji dečak danas je u hrvatskom mestu Letovaniću, pucajući s eksplozivom karabitom, zadobio povrede opasne po život.
Kako je saopšteno iz Policijske stanice u Sisku, dečak je hitno prevezen u Klaićevu bolnicu u Zagreb, gde se lekari bore za njegov život.
Juče je u mestu Lipovljani dečak teže povredio šaku elektrodetonatorskom kapislom, prenosi Hina.
Nakon ta dva incidenta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sisačko-moslavačka Policijska uprava uputila je javni apel roditeljima i njihovoj deci.
Na roditelje se apeluje da zaštite decu držeći ih pod nadzorom, da im ne kupuju i ne dozvoljavaju igru eksplozivnim sredstvima i pirotehnikom.
Upravo eksperimentiranje eksplozivnim sredstvima najčešće dovodi do povreda, koje mogu imati i tragične posledice, navedeno je iz policije.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva dečaka teže povređena od pirotehnike u Hrvatskoj

Izvor: B92, 02.Jan.2019

Desetogodišnji dečak je u hrvatskom mestu Letovaniću, pucajući s eksplozivom karabitom, zadobio povrede opasne po život...Kako je saopšteno iz Policijske stanice u Sisku, dečak je hitno prevezen u Klaićevu bolnicu u Zagreb, gde se lekari bore za njegov život...Juče je u mestu Lipovljani dečak...

Nastavak na B92...

Dva dečaka zadobila teške povrede zbog pirotehnike: Lekari im se bore za život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 09:43

Na roditelje se apeluje da zaštite decu držeći ih pod nadzorom, da im ne kupuju i ne dozvoljavaju igru eksplozivnim sredstvima i pirotehnikom..Kako je saopšteno iz Policijske stanice u Sisku, jedan dečak je hitno prevezen u bolnicu u Zagreb, gde se lekari bore za njegov život...Desetogodišnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.