Duško Marković obećao Plavu milion evra više iz budžeta

Izvor: Večernje novosti, 15.Mar.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Marković obećao Plavu milion evra više iz budžeta

Predsednik Vlade Crne Gore rekao da je došao u tu opštinu da bi se menjale stvari na bolje i obećao finansijsku pomoć Vlada Crne Gore obezbedila je milion evra više iz državnog budžeta za opštinu Plav za 2019. godinu. Došao sam u Plav da bismo menjali stvari na bolje i da bi Plavljani osetili benefite Vladine politike regionalnog razvoja.Pročitajte još: „Đetići“ duguju čak tri milijarde! Ovo je u petak prilikom posete opštini Plav kazao predsednik Vlade Duško >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Marković, koji je ukazao na važnost stabilizacije lokalnih javnih finansija, ali i ukazao na izdašnu podršku Vlade kako kroz direktnu budžetsku podršku tako i kroz investicije iz Kapitalnog budžeta, koji je najveći od obnove nezavisnosti Crne Gore. - Sever može očekivati značajne benefite i od programa ekonomskog državljanstva od kojeg će sredstva biti korišćena za izgradnju infrastrukture u opštinama naovom području, kazao je Marković, koga je predsednik Skupštine opstine Plav Šefket Jevrić, oslovio sa ''prijateljem svih nas u lokalnim samoupravama i borcem za razvoj Severa''.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Marković: Više miliona iz budžeta opredijeljeno za Plav

Izvor: SandzakPress.net, 15.Mar.2019

Marković je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, podsjetio na važnost stabilizacije lokalnih javnih finansija i ukazao na izdašnu podrsku Vlade kroz direktnu budžetsku podršku i investicije iz kapitalnog budžeta, koji je najveći od obnove nezavisnosti Crne Gore Vlada je obezbijedila milion...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.