Duševni bolesnik ubio tri osobe

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2010, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duševni bolesnik ubio tri osobe

U mestu Visoko, duševni bolesnik Nedim Fejzić ubio tri osobe a ranio osam osoba, od kojih teško četvoro dece, starosti od jedne do četiri godine.

Fejzić, koji je takođe povređen, je uhapšen, a deca, koja su ubodena nožem u predelu abdomena nožem, su životno ugrožena. Povređeni su smešteni u Univerzitetsko-kliničkom centru u Sarajevu, javila je televizija Federacije BiH (FTV).

Napadač je ranije lečen u psihijatrijskim ustanovama, a prema izjavama meštana, Fejzić u proteklih šest meseci je bio nasilan, ali nije imao nikakvog kontakta sa žrtvama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO / FOTO / Visoko: Pomahnitali napadač Nedim Fejzić nožem ubio tri osobe, sedam ranio!

Izvor: Cafe.ba, 15.Maj.2010

Strašna tregedija dogodila se danas u blizini Visokog. U mjestu Hlapčevići u poslijepodnevnim satima pomahnitali napadač ubio je tri osobe. Prema informacijama iz Kliničkog centra u Sarajevu, povrijeđeno je osam osoba, od kojih je teško povrijeđeno četvero djece.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.