Drama u Čačku: Muškarac pretio da će da skoči sa terase jer nije testiran

Izvor: OkRadio.rs, 29.Mar.2020, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Čačku: Muškarac pretio da će da skoči sa terase jer nije testiran

U Nemanjinoj ulici u Čačku došlo je do incidenta kada je muškarac srednjih godina pretio da će da skoči sa svoje terase. Kako agencija RINA nezvanično saznaje, on je celu noć vikao iz svog stana, pa je tokom noći reagovala i policija.    Na lice mesta izašle su ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i policija, a deo Nemanjine ulice bio je blokiran za saobraćaj.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretio da će da će skočiti sa terase ako ga ne testiraju na koronu: Čačanin odustao od samoubistva posle pregovora

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2020

Stanar Nemanjine ulice u Čačku cele noći je vikao kako je zaražen i tražio da ga hitno testiraju na koronu, a potom je zapretio da će skočiti sa terase. Zdravstveni radnici ga odgovorili od tog nauma ČAČAK – U nedelju u zgradi u Nemanjinoj ulici u Čačku odigrala se...

Nastavak na Večernje novosti...

Prijetio da će skočiti sa terase jer nije testiran na virus korona?

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2020

ČAČAK - U Nemanjinoj ulici u Čačku došlo je do incidenta kada je neimenovani muškarac srednjih godina prijetio da će da skoči sa svoje terase.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.